Bărbat depistat cu droguri asupra lui pe o stradă din Mangalia

Droguri găsite de polițiști. FOTO IPJ Constanța

Un bărbat a fost depistat cu droguri asupra lui pe o stradă din Mangalia.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 12 martie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Biroul Ordine Publică au depistat, pe strada Oituz, o persoană cu un comportament suspect.

Polițiștii au legitimat și identificat persoana, stabilind că este vorba de un bărbat, de 30 de ani.

În urma controlului corporal, asupra acestuia au fost descoperite șase folii de aluminiu ce conțineau o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive și o cutie de rolă  cu hârtie pentru țigarete.

În cauză, au fost sesizați polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*