Bărbat căutat de autoritățile din Germania pentru tâlhărie și vătămare corporală, prins la Constanța

Un bărbat pe numele căruia autoritățile din Germania au emis un mandat de arestare preventivă pentru tâlhărie și vătămare corporală a fost prins la Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, pe datade 19 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au identificat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Constanța, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile germane. Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea unor infracțiuni de tâlhărie și vătămare corporală, fapte comise pe teritoriul Germaniei.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța care a emis ordonanță de reținere pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*