Bărbat căutat de autoritățile din Germania pentru tâlhărie și vătămare corporală, prins la Constanța

Anchetat cu cătușe. FOTO Keith Allison
Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

Un bărbat pe numele căruia autoritățile din Germania au emis un mandat de arestare preventivă pentru tâlhărie și vătămare corporală a fost prins la Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, pe datade 19 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au identificat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Constanța, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile germane. Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea unor infracțiuni de tâlhărie și vătămare corporală, fapte comise pe teritoriul Germaniei.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța care a emis ordonanță de reținere pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*