Bărbat arestat preventiv după ce, sub amenințarea unui cuțit, i-a furat unei tinere 1.150 de lei

Un constănțean de 51 de ani a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, sub acuzația de tâlhărie, după ce, la începutul acestei luni, a atacat o tânără, căreia, sub amenințarea unui cuțit, i-a furat 1.150 de lei.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, polițiști ai Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat un bărbat, de 51 de ani, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la data de 4 iulie, acesta ar fi deposedat o tânără de 1.150 de lei, prin lovire și amenințare cu un cuțit.

La data de 15 iulie, polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Constanța.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*