Bărbat arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat iubita cu o foarfecă într-un camping din Eforie Nord

Stațiunea Eforie Nord. FOTO Primăria Eforie

Un bărbat a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce şi-a bătut concubina, în vârstă de 27 de ani, și apoi a înjunghiat-o în spate cu o foarfecă. Cei doi sunt din București, iar incidentul a avut loc în campingul „Bucuria” din stațiunea Eforie Nord.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, fapta a avut loc marți, 23 august, în jurul orei 13.35, în campingul „Bucuria” din stațiunea Eforie Nord.

„Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în cursul unui conflict conjugal, inculpatul a agresat-o pe concubina sa, Ţ.A., pe care a lovit-o de mai multe ori cu pumnii în zona capului şi a înjunghiat-o de cel puţin două ori în zona spatelui cu o foarfecă, astfel încât i-a provocat leziuni traumatice care i-au pus în primejdie viața”, se arată în documentul procurorilor constănțeni.

Aceștia au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul M.G.C., acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie sub forma tentativei la omor. Bărbatul a fost reţinut pe timp de 24 de ore, iar în cursul zilei de 24 august procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă, pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Potrivit procurorilor, cei doi au o relație de concubinaj care durează de 13 ani și au împreună doi copii minori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*