Bărbat accidentat mortal de un tren în Valu lui Traian

Tren călători. FOTO Cătălin SCHIPOR

Un bărbat a fost accidentat mortal de un tren, vineri dimineața, în localitatea Valu lui Traian.

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au fost sesizați, în jurul orei 05.50, cu privire la faptul că trenul care se deplasa pe relația Constanța – București, în localitatea Valu lui Traian, a surprins în gabaritul liniei CF un bărbat, pe care l-a accidentat

La accidentul feroviar au intervenit 2 echipaje SMURD B și C. Bărbatul de aproximativ 50 de ani  a murit.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală. Polițiștii fac verificări în vederea stabilirii identității persoanei în cauză și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*