Bani aruncați pe fereastră de Primăria Constanța. 47.176 lei pentru “Întreținerea a 2 până la 32 PALMIERI”

Palmierilor nu le place furtuna din Mamaia. FOTO Cătălin Schipor

Când credeai că le-ai văzut pe toate, înseamnă că nu ai văzut pe ce mai cheltuie aiurea banii Primăria Constanța.

47.176,88 lei, adică 10.255 Euro se duc pe “Întreținerea Palmierilor”. Dacă v-ați întrebat “Care Palmieri”, nu sunteți singurii cu această dilemă.

Municipalitatea constănțeană vrea să mențină aspectul exotic al orașului și investește în fiecare an în Palmieri care sunt plantați la intrarea în stațiunea Mamaia pe timp de vară și apoi scoși și mutați într-o seră de la marginea orașului.

“Serviciul de „Întreținere palmieri existenți în Municipiul Constanța’’ constă în asigurarea tuturor operațiunilor necesare întreținerii materialului vegetal în teren, în sezon estival, cât și asigurarea condițiilor vitale în sezonul rece, conform condițiilor tehnice prevazute în caietul de sarcini pentru o cantitate minima estimata de 2 palmieri pe acord cadru, cantitate maxima estimata de 32 palmieri pe acord cadru”, explică reprezentanții Primăriei Constanța în anunțul de licitație.

Ofertele se pot depune până la data de 16 noiembrie 2018.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*