Avarie RAJA pe strada Nicolae Iorga din Constanța

Sediul RAJA
Sediul RAJA

Din cauza unei avarii survenite in aceasta dimineata pe colectorul de preluare a apelor menajere, cu diametrul de 800 mm, de pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanta, societatea RAJA S.A. Constanţa a blocat astăzi, 12 martie 2016 – in intervalul 09,30 – 18,00, traficul rutier pe strada Nicolae Iorga, pe tronsonul delimitat de intersectiile cu b-dul Tomis si strada Ion Lahovari.

Având în vedere restrictionarea circulatiei auto pe acest tronson, reparaţiile se vor efectua în regim de urgenţă. La fata locului este si un echipaj al Politiei Locale care dirijeaza traficul inspre/dinspre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

“Ne cerem scuze faţă de participanţii la trafic din zona respectivă, dar aceştia trebuie să înţeleagă că SC RAJA SA Constanţa va face tot ce este necesar pentru limitarea acestor efecte nedorite şi va încerca să finalizeze lucrările într-un timp foarte scurt. Menţionăm că furnizarea de apa potabila nu este afectata”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*