Avaria RAJA de la intersecția străzilor Ștefăniță Vodă și Badea Cârțan duce la o modificare temporară a traseului autobuzelor liniei 44

CT BUS. FOTO CT BUS

CT BUS a anunțat publicul călător cu privire la o modificare temporară a traseului autobuzelor liniei 44.

Astfel, luni, 5 iunie, până la ora 14.00, autobuzele care circulă spre Cap de linie „Galeriile Soveja” vor întoarce la sensul giratoriu de la Târg (Kaufland) de pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Această modificare survine ca urmare a lucrărilor efectuate de către SC RAJA SA la intersecția străzilor Ștefăniță Vodă cu Badea Cârțan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*