Autoturism căutat de autoritățile din Suedia, confiscat de polițiștii de frontieră constănțeni

Mașină căutată de autoritățile suedeze, găsită de polițiștii de frointieră. FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat pe raza municipiului Constanţa un autoturism în valoare de aproximativ 16.800 de lei, care era căutat de autoritățile din Suedia.

La sfârșitul săptămânii trecute, acționând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, a fost identificat, pe raza municipiului Constanţa, un autovehicul, înmatriculat în Suedia, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor. La volanul autovehiculului  se afla un constănțean în vârstă de 61 de ani.

În urma verificărilor specifice, s-a constatat că vehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Suedia.Bărbatul a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul este căutat de autorități.

Autoturismul, în valoare de 16.800 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*