Au început înscrierile la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”

Academia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebook
Academia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebook

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” “, instituţie de învăţământ superior , evaluată de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior cu calificativul “Grad de încredere ridicat”, scoate la concurs pentru anul universitar 2018 – 2019, 873 locuri.

Din numărul total de locuri:

  • 90 de locuri pentru Ministerul Apărării Naţionale,
  • 6 locuri pentru Ministerul Afacerilor Interne,
  • 627 de locuri pentru Secția civilă
  • 150 de locuri cu taxă pentru studiile de masterat.

Înscrierile pentru studiile universitare de licență, pentru Secția civilă se desfăşoră în perioada 9 – 17 iulie, pentru Secția militară în perioada 9 – 20 iulie și pentru studiile de masterat în perioada 9 – 23 iulie între orele 09.00 – 15.00 (în zilele lucrătoare) și sâmbăta între orele 09-12.00.

Instituţia de învăţământ constănţeană acordă din fonduri proprii 26 de burse de studii pentru învățământul cu frecvență care se obţin prin concurs la matematică ce se va desfăşura pe data de 16 iulie, ora 10.00. Pe data de 21 iulie se vor afișa rezultatele finale pentru studiile universitare de licență la Secția civilă, pe data de 22 iulie, pentru studiile universitare de licență la Secția militară iar pe data de 27 iulie pentru studiile de masterat.

În Academia Navală „Mircea cel Bătrân” studiază peste 2.000 de studenţi, îndrumaţi de un corp didactic profesionist care oferă studenților garanția unei pregătiri de excepție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*