Au început înscrierile la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”

Academia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebookAcademia Navală Mircea cel Bătrân. FOTO facebook

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” “, instituţie de învăţământ superior , evaluată de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior cu calificativul “Grad de încredere ridicat”, scoate la concurs pentru anul universitar 2018 – 2019, 873 locuri.

Din numărul total de locuri:

  • 90 de locuri pentru Ministerul Apărării Naţionale,
  • 6 locuri pentru Ministerul Afacerilor Interne,
  • 627 de locuri pentru Secția civilă
  • 150 de locuri cu taxă pentru studiile de masterat.

Înscrierile pentru studiile universitare de licență, pentru Secția civilă se desfăşoră în perioada 9 – 17 iulie, pentru Secția militară în perioada 9 – 20 iulie și pentru studiile de masterat în perioada 9 – 23 iulie între orele 09.00 – 15.00 (în zilele lucrătoare) și sâmbăta între orele 09-12.00.

Instituţia de învăţământ constănţeană acordă din fonduri proprii 26 de burse de studii pentru învățământul cu frecvență care se obţin prin concurs la matematică ce se va desfăşura pe data de 16 iulie, ora 10.00. Pe data de 21 iulie se vor afișa rezultatele finale pentru studiile universitare de licență la Secția civilă, pe data de 22 iulie, pentru studiile universitare de licență la Secția militară iar pe data de 27 iulie pentru studiile de masterat.

În Academia Navală „Mircea cel Bătrân” studiază peste 2.000 de studenţi, îndrumaţi de un corp didactic profesionist care oferă studenților garanția unei pregătiri de excepție.

Adauga valoare acestui articol "Au început înscrierile la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News