Au fost ridicate restricțiile de circulație pe Podul peste Dunăre de la Cernavodă.

Restricțiile pe Autostrada A2 pentru lucrările de reparații la Podul de la Cernavodă au fost ridicate FOTO DRDP Constanța

Traficul rutier a fost reluat în integralitate pe Podul peste Dunăre de la Cernavodă, de joi după amiază, ridicându-se restricțiile ce au fost impuse pe fondul lucrărilor desfășurate pentru reabilitarea acestuia.

Astfel, circulația se redeschide și pe calea 2 a podului de la Cernavodă, sensul Constanța – București.

Din perspectiva siguranței circulației, viteza legală pe pod este de 80 de km/h.

“În luna februarie a acestui an, CNAIR a semnat cu SC MARISTAR COM SRL contractul pentru “Realizarea Lucrărilor de Reabilitare a Podului de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2, la km 157+600”, valoarea contractului fiind de 66,847,689.39 Lei fără TVA, obiectivul fiind finanțat din Fonduri Europene Nerambursabile. Subliniem că pe perioada sezonului estival se vor executa doar lucrări la infrastructură, fără a se institui restricții de circulație”, a anunțat CNAIR.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*