Atenție, trafic îngreunat în zona Dacia

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenite în cursul zilei de 31 iulie în municipiul Constanța, la conducta cu diametrul de 800 mm de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, RAJA Constanta a fost nevoită să restricționeze circulația rutieră, în intervalul orar 11,30 – 16,00, pe segmentul cuprins între stăzile B.P. Hașdeu și complexul Dacia, pe axul central al bulevardului.

Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.
UPDATE
Din cauza lucrării de amploare s-a impus restricționarea circulației auto pe toate cele trei benzi ale sensului de mers dinspre Casa de Cultură către Tomis 3, pe segmentul cuprins între strada BP Hasdeu și complexul Dacia. Echipele RAJA fac tot posibilul pentru finalizarea lucrării pana la ora 16,00

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*