Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Strada Mircea cel Bătrân din Constanța

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Echipele de intervenție RAJA au blocat, în cursul acestei zile, 24 aprilie 2017, în intervalul orar 13,00-16,00, o bandă de circulație, pe o lungime de aproximativ 50 de metri, pentru remedierea unei avarii survenite  la conducta de alimentare cu apă, de pe strada Mircea cel Bătrân, între străzile Bogdan Vodă și Dumbrava Roșie.

Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost imprejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

“Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, și le dăm asigurări că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*