Atenție, se oprește apa în zona Complezului Marvimex din Constanța!

Fără apă la robinete
Fără apă la robinete

Pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă de pe strada Dumitru Marinescu, din municipiul Constanța, dar și pentru montarea unei vane pentru sectorizarea sistemului, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 27 iulie 2016, în intervalul 09,00 – 14,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din zona Complezului Marvimex, din perimetrul delimitat de străzile Eliberării – Dumitru Marinescu – Dreptății – Dezrobirii – Eliberării, dar și cei alimentați prin punctele termice din zonă, numerele 130, 131 și 132.

“Ne cerem scuze față de constănțenii  care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi abonații afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*