Atenție! “Cad” stâlpii de beton din Constanța

Stâlp și cabluri din Constanța
Stâlp și cabluri din Constanța

În perioada 19.07.2016 – 26.07.2016, între orele 20:00 – 06:00, Direcția de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța va desfășura lucrări de demontare a stâlpilor din beton amplasați pe trotuarele aferente bulevardelor Tomis și Ferdinand. Aceste lucrări fac parte din obiectivul de investiții – Reabilitarea și modernizarea iluminatului public în unele localități ale zonei Metropolitane Constanța. Demontarea stâlpilor se va executa în timpul nopții pentru a nu îngreuna circulația în timpul zilei.

“Precizăm că pentru execuția lucrărilor este necesară ocuparea unei benzi de circulație. Ne cerem scuze disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere”au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*