Atelierul Zânelor, eveniment caritabil al Junior Chamber International (JCI) Constanța a ajuns la ediția a XX-a

Atelierul Zânelor a ajuns la a XX-a ediție

Junior Chamber International (JCI) Constanța îi invită pe toți copiii, cu vârste cuprinse între 3 – 12 ani, însoțiți de părinții lor la ateliere de creație, pentru a confecționa obiecte și decorațiuni frumoase, specifice sărbătorilor de iarnă. Zânele JCI și animatorii costumați în personajele preferate ale copiilor vă promit o experiență unică în cadrul atelierelor și activităților evenimentului.

Atelierul Zânelor este un eveniment de creație dedicat copiilor și părinților. Prin intermediul acestui proiect copiii au ocazia să petreacă momente magice alături de părinții lor și zânele JCI și de asemenea, să facă fapte bune donând o jucărie altor copii care provin din familii nevoiașe. Acestei ediții de sărbătoare s-au alăturat și Dafina și Andrei de la DaVincino, Elena Rușa de la It’s What I Love.

Evenimentul are loc sâmbătă, 7 decembrie, în incinta grădiniței cu program normal „Zubeyde Hanim”, din Strada Delfinului, nr. 2, Zona Dacia.
Sunt așteptați un număr de aproximativ 60 de perechi formate din copii și părinți, care timp de 3 ceasuri, prin rotație vor participa la cele 4 ateliere de creație specifice sărbătorilor de iarnă:

  • Atelierul I – Zânele și spiridușii vor ajuta copiii sa-si pregătească felicitarea de Crăciun.
  • Atelierul II – Zânele și spiridușii vor ajuta copiii să picteze cele mai frumoase ornamente din ipsos într-un stil unic.
  • Atelierul III – Zânele și spiridușii vor ajuta copiii să creeze mici jucării din lemn.
  • Atelierul IV – Zânele și spiridușii vor ajuta copiii să confecționeze coronițe de Crăciun hand made.

Ajuns la a 20-a ediție, evenimentul Atelierul Zânelor își propune să aducă zâmbete și bucurie nu doar familiilor participante, ci și familiilor nevoiașe care vor beneficia de Campania Umanitară de la Peștera, jud. Constanța din data de 15 decembrie. Mai multe detalii despre Campania Umanitară Peștera vor fi publicate în curând pe rețelele JCI de socializare.

Participarea la evenimentul Atelierul Zânelor este 50 de lei, iar părinții sunt îndemnați de către organizatori să doneze jucării, cărți, rechizite, alimente neperisabile și produse de igienă.

Înscrierile se fac la telefon: 0753 301 389 / 0732 883 443 sau online.

Locurile sunt limitate! JCI Constanța își rezervă dreptul de a selecta participanții, în limita locurilor disponibile.

Contravaloarea participării se achită cash, înainte de începerea evenimentului sau în contul JCI Constanța:
Junior Chamber Internațional Constanța, Banca Transilvania.
IBAN: RO21BTRLRONCRT0235391701, CIF: 33043911

Dovada plății se trimite pe adresa office@jciconstanta.ro

Părinții care doresc să se implice mai mult în acțiunea umanitară, pot suna la numărul de telefon 0732 833 443 sau pot trimite e-mail către office@jciconstanta.ro sau mesaje pe rețelele JCI de socializare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*