Asociația Generației de Azi vă invită la Școala de Vară

A cincea ediție a Școlii de Vară "Tinerii de Azi – Adulții de Mâine"

Asociația Generației de Azi va spune start înscrierilor la cea de-a cincea ediție a Școlii de Vară “Tinerii de Azi – Adulții de Mâine” pe data de 30 mai.

Tradiția școlii de dezvoltare personală va continua cu un nou capitol în 2 mai, județul Constanța, în perioada 23-29 august. Dacă ai între 15 și 25 de ani, profită de ateliere, workshop-uri și momente de neuitat alături de 100 de prieteni noi din toată țara!

Scopul principal al Şcolii de Vară, unul dintre cele mai aşteptate evenimente pentru adolescenți, îl reprezintă evoluția tinerilor pe parcursul acesteia, atât la nivel personal și relațional, cât și la nivel profesional, prin intermediul atelierelor de dezvoltare personală, antreprenoriat, relații interumane și orientare în carieră, cât şi prin workshop-urile de improvizație, muzică, film, fotografie și dans, susținute de traineri renumiți. Acest proiect îmbină armonios într-un cadru non-formal partea teoretică oferită de cursurile interactive și latura artistică dezvoltată de workshop-uri, de care participanţii vor beneficia zilnic în cadrul proiectului.

Școala de Vară “Tinerii de Azi – Adulții de Mâine” propune un aspect recreativ pe lângă activitățile cu caracter educativ, conferit de team-building-uri și seri tematice, prin care tinerii au ocazia să relaționeze, formându-și o rețea largă de prieteni la nivel național. Nici anul acesta nu vor lipsi discuțiile libere menite să sporească motivația participanților, susținute de modele demne de urmat in viață, toate îmbinate cu activități distractive în aer liber, astfel promovând talentele şi încurajând interesele celor din generaţia actuală într-un mediu civilizat, prietenos şi constructiv. Școala de Vară poate reprezenta un prim pas în lumea voluntariatului, unind tineri motivați să producă o schimbare și oferindu-le aptitudinile necesare să o realizeze.

“Cu o echipă de tineri entuzismați și plini de viață, cu motivația de a da participanților tot ceea ce este mai bun, pregătim un eveniment ce va cuprinde și ateliere artistice, workshop-uri de dezvoltare personală și profesională alături de traineri de cea mai înaltă calitate.
Aceasta vizează tineri între 15 și 25 de ani care și-au dat seama că propriul proces de învățare se află în mâinile lor, vor să se descopere, să își depășească barierele și să întâlnească oameni care au aceleași valori cu ei” a declarat Ingrid Bărbulescu, Project Manager în cadrul Școlii de Vară “Tinerii de Azi – Adulții de Mâine”.

Locurile sunt limitate, însă oricine poate beneficia de această experiență dacă va completa formularul de înscriere, ce se va regăsi, începând cu data de 30 mai pe site http://www.scoaladevara.net/. Aspiră să devii mai mult și vei reuși, noi îți oferim mediul potrivit!

Asociaţia Generaţiei de Azi este o organizaţie non-guvernamentală, care are ca obiective majore promovarea tinerilor în mediul social, economic şi educţional, precum şi responsabilizarea acestora cu privire la viaţa lor şi rolul pe care îl au în familie, şcoală şi societate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*