Asociația Dăruiește Aripi relansează la Constanța concertele caritabile de Crăciun, în sprijinul copiilor cu cancer

Peste 100 de copii cu cancer din județul Constanța, scutiți de drumuri spre spital. FOTO Asociația Dăruiește Aripi

Asociația Dăruiește Aripi organizează un concert caritabil de colinde la Teatrul Oleg Danovski din Constanța, pe 15 decembrie, cu începere de la 17.30. Serata muzicală susținută de Orchestra Teatrului Oleg Danovski va fi precedată de o recepție și o sesiune de fotografii cu tematică de Crăciun.

Fondurile adunate vor ajuta la continuarea programului de tratamente medicale la domiciliul copiilor cu cancer din Dobrogea, proiect inovator lansat de Asociație în martie 2018.

„Echipa noastră le mulțumește tuturor partenerilor săi la acest moment de suflet, în special Asociației Minerva Tomitana. După o pauză impusă de perioada de pandemie, suntem foarte bucuroși să revenim în minunata locație a Teatrului Oleg Danovski, să simțim împreună spiritul Sărbătorilor de Crăciun și să întindem o mână de ajutor micuților care se luptă cu cancerul”, spune Alina Pătrăhău, președintele și fondatorul Asociației Dăruiește Aripi.

Programul de tratamente la domiciliu este un proiect Dăruiește Aripi prin care echipe mixte ale Asociației și personal medical specializat merg acasă la copiii cu cancer pentru a realiza proceduri din planul de tratament care se pot efectua în afara spitalului, în condiții de siguranță, sub coordonarea medicului curant. Proiectul face ca astfel de servicii medicale gratuite să fie ușor accesibile și pentru copiii cu cancer din zonele rurale defavorizate din Dobrogea.

În primele zece luni ale acestui an au fost incluși în program 140 de copii din județele Constanța și Tulcea. Au fost efectuate aproape 200 de vizite la domiciliu, totalizând 19.000 de kilometri.

Din septembrie 2022, programul a fost extins în București și alte șapte județe din Muntenia, urmând să fie dezvoltat la nivel național într-o perioadă de maximum cinci ani.

Biletele la evenimentul din 15 decembrie pot fi cumpărate online la https://www.daruiestearipi.ro/concert-caritabil-de-craciun-2022/.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*