Aproape două tone de fructe șI legume au fost confiscate din piețele constănțene

Legume și fructe confiscate de oamenii legii
Legume și fructe confiscate de oamenii legii

Piețari luați pe sus de jandarmi, polițiști și cadrele Poliției Locale Constanța. O acțiune desfășurată între 8 și 12 august a dus la confiscarea mai multor bunuri care erau vândute în piețele Brotăcei, Cireșica, Griviței, Tomis 3 și Tic-Tac.

Astfel, în urma acțiunilor comune, în zonele menționate, oamenii legii au verificat zeci de persoane, au aplicat un număr de 23 sancţiuni contravenţionale în cuantum total de 30.250 lei.

“De asemenea, bunurile și produsele perisabile care se comercializau fară autorizație, documente de proveniență sau în condiții igienico-sanitare improprii, au fost confiscate de către autorități, acestea constând în: 1736 kilograme de fructe și legume, 103 vase ceramice și obiecte de artizanat.

Acţiuni similare vor continua în toată perioada anului 2016, pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*