Aproape 1000 de contestații admise la BAC în Constanța. Promovabilitatea a crescut la 61,89%

Examen, educatie, elevi

Rezultatele înregistrate la nivelul județului Constanța s-au modificat puțin după contestațiile venite în urma sesiunii iunie – iulie 2016 la BAC. Procentul de promovabilitate a crescut cu această ocazie la 61,89%.

Menționăm că, din totalul de 1731 de contestații depuse, 755 au fost admise, după cum urmează:

• 349 proba Ea);

• 246 proba Ec);

• 160 proba Ed).

De asemenea, 139 de lucrări care au primit inițial notă sub 5 au înregistrat o creștere peste 5 (69- proba Ea); 54- proba Ec); 16- probaEd)) și 18 lucrări notate inițial peste 5 au fost evaluate în final cu note mai mici decât 5.

La nivelul județului Constanța, din totalul de contestații depuse, 176 de lucrări au fost evaluate cu o notă mai mică decât nota inițială și 579 au fost evaluate cu note mai mari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*