Apa rece și caldă oprită în zona străzii Tulcei în urma unei avarii a RAJA

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru executarea unor lucrări de montare a două vane în instalațiile de furnizare a apei la blocurile S3 și S5 de pe strada Tulcei din Constanța, SC RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 16 martie, în intervalul orar 09,15 – 12,00. Sunt afectați consumatorii de pe strada Ștefăniță Vodă, între bd. Aurel Vlaicu și str. Soveja, parțial str. Tulcei precum și cei alimentați prin punctul termic numărul 47 al RADET.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*