Apă oprită în cartierul Baba Novac din Constanța din cauza unei avarii

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

Pentru remedierea unei avarii survenite astazi, 12 mai 2017, pe Strada Baba Novac, din municipiul Constanta, RAJA Constanta este nevoita sa intrerupa furnizarea de apa potabila, in intervalul orar 11,00-14,00.

Sunt afectati consumatorii din cartierul Baba Novac, zona de vile, Strada Tulcei si perimetrul delimitat de Bulevardul Aurel Vlaicu, Strada Baba Novac, Strada Dezrobirii, Strada Izvor, Strada Slt. Bogdan Vasile.

“Ne cerem scuze tuturor abonatilor afectati, carora le dam asigurari ca echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei intr-un timp cat mai scurt si pentru reluarea furnizarii de apa”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*