Apă cu presiuni scăzute în localitățile Mihail Kogălniceanu, Culmea, Nazarcea și Oituz

Pentru executarea unor lucrari de reparatii la liniile de alimentare cu tensiune, Enel Electrica Dobrogea intrerupe furnizarea energiei electrice la statia de pompare si tratare Cota 20 Ovidiu, astazi – 25 mai 2017, in intervalul 09,00- 17,00.

Fara energie, pompele de la nivelul statiei nu pot functiona, iar alimentarea abonatilor deserviti se va face prin cadere libera din rezervorul de la nivelul statiei.

In aceasta situatie, consumatorii din localitatile Mihail Kogalniceanu, Culmea, Nazarcea si Oituz vor avea apa cu presiuni scazute in intervalul mentionat.

“Asiguram toti abonatii afectati de lucrarile Enel, ca echipele noastre vor reporni statia imediat, ce se va relua furnizarea de energie”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*