FOTO Angajații Polaris au împrăștiat material antiderapant și să curețe trotuarele din municipiul Constanța

Angajații Polaris s-au ocupat de deszăpezire. FOTO Primăria Constanța

Vremea se menține rece la Constanța. Centrul Meteorologic Regional Dobrogea anunță că temperatura maximă va fi de 0 grade Celsius, iar cea minimă de -8 grade Celsius, în cursul nopții. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ninge slab, cu intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 55 – 65 km/h.

2 ATV cu lamă care împrăștie și material antiderapant continuă să acționeze pe trotuarele din municipiul Constanța, în timp ce 170 angajați ai Polaris M Holding și 12 persoane asistate social curăță zăpada din stațiile de autobuz,pe trecerile de pietoni și trotuare, la intrările de la Unitatea de primiri urgențe, heliport și instituții publice.

De asemenea, 9 sărărițe ale Polaris continuă să împrăștie material antiderapant pe străzile secundare din municipiu pentru a preveni formarea poleiului în timpul nopții.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

  • Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055.
  • Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 sau pe WhatsApp la numărul 0799606142.
  • Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*