Amenzi de aproximativ 250.000 de lei, aplicate de polițiștii constănțeni în perioada minivacanței de 1 Mai

Polițiștii constănțeni au fost prezenți la datorie în perioada 28 aprilie – 1 mai, pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică și a preveni producerea oricăror evenimente negative.

Astfel, Potrivit IPJ Constanța, polițiștii au intervenit la peste 350 de apeluri sesizate prin 112 și au constatat peste 400 de contravenții, fiind aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale, dintre care aproximativ 200 la regimul circulației rutiere. Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate în această perioadă este de aproximativ 250.000 de lei.

Totodată, pentru abaterile constatate au fost reținute, în vederea suspendării, 70 de permise de conducere și retrase 20 de certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost constatate 27 de infracțiuni în flagrant, dintre care 10 la regimul circulației rutiere.

În perioada de referință, polițiștii au desfășurat peste 100 de acțiuni de prevenire și de asigurare a măsurilor de ordine și siguranță publică pe raza județului Constanța, în contextul minivacanței de 1 Mai.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*