Ambasadorul statului Kuweit în vizită la CERONAV

Ambasadorul Kuweit-ului, în vizită la CERONAV
Ambasadorul Kuweit-ului, în vizită la CERONAV

Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a primit vizita ambasadorului Statului Kuweit la București, Excelența Sa, domnul Talal Mansour Alhajeri.

Împreună cu delegația care l-a însoțit, Excelența Sa, domnul Talal Mansour Alhajeri a onorat invitația Ministerului Transporturilor de a vedea facilitățile de instruire din cele trei sedii ale CERONAV – simulatoarele de navigaţie, maşini navale, operare mărfuri lichide în vrac, HUET (Helicopeter Underwater Escape Training), laboratoarele ECDIS (Electronic Chart Display and Information System) şi GMDSS (Global Maritime Distress and Safety System)

”Vizita ambasadorului Kuweit la CERONAV ne onorează, Statul Kuweit fiind unul dintre cei mai importanți parteneri ai României în zona Golfului.CERONAV este centrul de pregătire cu cea mai extinsă ofertă de perfecționare din Uniunea Europeană. Am profitat de prezența distinsului oaspete pentru a prezenta portofoliul celor peste 200 de cursuri de instruire la standarde ridicate, destinate personalului offshore, maritim și fluvial” a declarat Ovidiu Sorin Cupşa, Director General CERONAV, Ambasador Maritim IMO.

Ambasadorul Talal Mansour Alhajeri a exprimat interesul şi întreaga disponibilitate a autorităților kuweitiene pentru procesul de dezvoltare a relaţiilor de colaborare dintre cele două state, CERONAV putând contribui la pregătirea profesională a personalului care operează în zona Golfului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*