FOTO Airsoft, cel mai în vogă joc cu tentă militară, promovat prin parteneriatul Airsoft Club Constanța și Airsoft6

Scenă de pe câmpul de luptă Airsoft. FOTO Overload
Scenă de pe câmpul de luptă Airsoft. FOTO Overload

Acțiunea din filme sau cea din jocurile care simulează războiul pot fi trăite pe teren, chiar și la Constanța. Airsoft – jocul care utilizează replici ale armelor adevărate capabile să tragă cu bile solide de plastic de mici dimensiuni – este de acum mai bine promovat în urma unui parteneriat încheiat la malul mării.

Airsoft Club Constanța (ACC) – principalul organizator de jocuri de airsoft de la noi și Airsoft6 – magazinul specialistilor in airsoft, își dau mâinile pentru a face activitățile mai cunoscute.

Airsoft Club Constanța

ACC are deja o activitate de peste un an și a fost recunoscută de Judecătoria Constanța drept club sportiv, așa că “războiul” oamenilor mari este perfect legal. Până în acest moment asociația a reușit să strângă aproape 100 de membri și mediază săptămânal jocuri de airsoft la care participă peste 60 de practicanți. Locațiile sunt la fel de inedite precum uniformele sau replicile folosite de membrii săi. Ocazional, reprezentanții ACC pleacă în țară și reprezintă Constanța la evenimente naționale. În calendarul de anul acesta al clubului se regăsesc evenimente precum Blitzkrieg și Overload.

Airsoft-ul este un sport în aer liber, care se bazează pe fair-play, muncă de echipă, reacție rapidă, comunicare și încredere între participanți.

Partenerul oficial al clubului este magazinul Airsoft6, care se poate lăuda cu cea mai diversificată gamă de jucării pentru Airosft6oameni mari: Replici airsoft, accesorii, componente, pistoale cu gaz/co2/electrice, bile, sisteme de comunicații și haine. Prețurile sunt accesibile pentru pasionați, iar site-ul are categorii speciale de prezentări video pentru produsele importante sau sfaturi pentru a alege prima replică de airsoft.

Pregătirea atacului. FOTO Overload
Pregătirea atacului. FOTO Overload

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*