Agenția SPIT nr. 6 din Constanța este închisă luni, 20 august, din cauza întreruperii alimentării cu energie electrică

Plata impozitelor și a taxelor la SPIT Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Luni, 20 august, Agenția fiscală nr. 6 din bd. Tomis nr. 112, este închisă ca urmare a întreruperii alimentării cu energie electrică de către E-distribuție Dobrogea pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor electrice.

Reprezentanții SPIT Constanța recomandă contribuabililor să se adreseze celorlalte ghișee, situate la următoarele adrese:

  • Agenția fiscală nr. 1-4 – str. Badea Cârțan nr. 3;
  • Agenția fiscală nr. 2 – str. N. Grindeanu nr. 66;
  • Agenția fiscală nr. 3 – str. Sulmona nr. 22;
  • Agenția fiscală nr. 5 – City Park Mall.

Pentru a alege agenția fiscală mai puțin aglomerată puteți accesa site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea SPIT live.

Contribuabilii care au solicitat certificate de atestare fiscală, sunt îndrumați să se prezinte la ghișeele Agenției fiscale nr. 3 din strada Sulmona nr. 22, în vederea eliberării acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*