Video Editorial: De ce educația în natură și pe teren este mai bună decât cea de la școală

dr. Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal pentru Științele Naturii. FOTO Adrian Boioglu
dr. Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal pentru Științele Naturii. FOTO Adrian Boioglu

Dr. Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii ține astăzi o pledoarie pentru educația ținută în natură. Un elev poate să învețe mai bine și mai repede dacă privește o frunză sau un animal, decât dacă va citi despre acestea dintr-o carte.

Tocmai de aceea, Adrian Bîlbă crede că programul “Școala Altfel” trebuie să fie unul întins pe o perioadă mai mare, pentru ca elevii să se bucure de toate aceste experiențe. Argumentele lui sunt prezentate sub forma unui video editorial realizat pentru Constanța NEWS.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*