Adolescent de 14 ani, reținut de polițiștii constănțeni după comiterea a patru tâlhării

Un adolescent în vârstă de 14 ani, din Constanța a fost reținut de polițiști după ce, în luna octombrie, a tâlhărit patru persoane, de la care a furat telefoane mobile sau diverse sume de bani.

Potrivit Poliției Județene Constanța, urmare a cercetărilor în patru dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat un minor de 14 ani, bănuit de comiterea faptelor.

„Astfel, în perioada 15 – 31 octombrie, acesta ar fi sustras, prin violență, mai multe bunuri – telefoane mobile sau sume de bani, de la patru persoane vătămate”, au transmis reprezentanți ai IPJ Constanța.

La data de 4 noiembrie, polițiștii, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, minorul fiind depistat la domiciliu și condus la audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, iar în cursul zilei de vineri, 5 noiembrie, urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*