Activitatea în baruri, cluburi și discoteci va fi sistată în municipiul Constanța, din cauza creșterii incidenței cazurilor de COVID-19

Primăria Constanța a anunțat joi, 14 octombrie, că activitatea în baruri, cluburi și discoteci va fi sistată, în urma unei decizii a Comitetului Local pentru Situații de Urgență Constanța.

„În municipiul Constanța incidența cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus este în creștere, motiv pentru care Comitetul Local pentru Situații de Urgență Constanța s-a întrunit astăzi pentru decide ce măsuri se vor impune a fi respectate în perioada următoare”, au precizat reprezentanții instituției.

Astfel, conform Hotărârii CLSU nr. 94/14.10./2021, activitatea în baruri, cluburi și discoteci este permisă fără a depăși 70 la sută din capacitatea maximă a spațiului, în intervalul orar 05.00 – 02.00, în județele/localitățile unde incidența cumulată Ia 14 zile este mai mare de 2/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, dacă toate persoanele sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Activitățile sunt interzise însă la nivelul județelor/localităților unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori.

În municipiul Constanța incidența cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus este de 9,62 la mie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*