Accident rutier cu două autoturisme și un autobuz RATC pe bulevardul Aurel Vlaicu

Impactul dintre autoturisme și autobuz a fost violent

Un accident în care au fost implicate două autoturisme și un autobuz al RATC Constanța de pe linia 101 a fost înregistrat sâmbătă în jurul orei 12.00, pe bulevardul Aurel Vlaicu.

În urma apelului la 112, la fața locului au fost trimise o autospecială de stingere de la Detașamentul Palas pentru asigura măsuri PSI, unul dintre autoturismele implicate în accident prezentând scurgeri de combustibil, dar și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Constanța. O singură persoană a suferit răni în urma accidentului, fiind vorba de șoferul unuia dintre autoturisme.

Cauzele producerii accidentului precum și dinamica acestuia urmează a fi stabilite de către polițiștii Serviciului Rutier.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*