Accident mortal pe DN3 în apropiere de Ciocârlia

Descarcerare SMURD ISU Dobrogea
Descarcerare SMURD ISU Dobrogea

O persoană a decedat, iar o alta a fost grav rănită după ce mașina în care se aflau a fost scăpată de sub control și s-a izbit violent de un copac.

Accidentul s-a produs aproape de miezul nopții de marți spre miercuri, pe DN 3, între localitățile Ciocârlia de Sus și cea de Jos. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, iar mașina a ieșit în afara părții carosabile, izbindu-se de  un pom. Martorii au sunat la 112, iar la fața locului au fost trimise echipaje medicale de salvare SMURD, dar și cel de descarcerare din cadrul ISU Dobrogea. La locul accidentului au fost găsite două victime, șoferul, un bărbat de aproximativ 32 de ani, care era în viață și a fost transportat la spital, iar pasagera de pe locul dreapta față, o femeie de 35 de ani, a fost găsită decedată.

Lucrătorii Serviciului Rutier au deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili cum s-a produs accidentul rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*