FOTO Accident mortal în apropiere de Giurgeni. DN 2A, spre și dinspre Constanța este blocat

Accident mortal pe DN2A. FOTO DRDP Constanța

O persoană a decedat, iar alta se află în stare gravă în urma producerii unui accident rutier pe DN 2A, în apropiere de Giurgeni. 

Potrivit primelor informații, în coliziune au fost implicate două autotrenuri și un autoturism, după ce unul dintre autotrenuri a fost scăpat de sub control și a intrat pe contrasens.

În urma impactului, au rezultat două victime- una decedată, iar cealaltă în stare gravă. Persoana decedată este unul dintre șoferii de TIR, cel aparținând societății Oyl Holding AG.

Drumul este blocat.

UPDATE:

Circulația s-a făcut deviat, pe un drum de țară, revenindu-se la normal după aproximativ două ore, după ce s-a terminat cercetarea la fața locului a criminaliștilor, iar autotrenurile avariate au fost scoase din trafic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*