VIDEO Două persoane au murit într-un accident la 23 August. Unul dintre șoferi a întors peste linia dublă continuă

Accident mortal între Costinești și 23 August
Accident mortal între Costinești și 23 August

Un teribil accident a avut loc miercuri după amiază între stațiunea Costinești și localitatea constănțeană 23 August. Șoferul unui autoturism Skoda care venea dinspre Mangalia către Constanța a decis să întoarcă la un moment dat. El a intrat pe contrasens și din cauza ploii torențiale a derapat și a lovit un autoturism Logan care circula regulamentar.

În zonă s-au deplasat imediat o autospecială de descarcerare de la Detașamentul Palas Constanța, o autospecială de la Tuzla, elicopterul SMURD și o ambulanță de la Serviciul Județean Constanța.

Șoferul Skodei a decedat pe loc în urma impactului, iar cel al Daciei a intrat în stop cardio respirator. Medicii au încercat în zadar să-l resusciteze și într-un final au fost nevoiți să constate decesul. În accident a fost rănită grav și o a treia persoană – o femeie aflată în Dacia Logan. Ea a suferit o hemoragie și a intrat în șoc. Totodată, medicii au constatat un traumatism cranian și unul de bazin.

Femeia rănită a fost transportată la Spitalul de Urgență Constanța. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*