Accident cu trei autoturisme și un echipaj SMURD, în municipiul Constanța

Un accident cu trei autoturisme și un echipaj SMURD a avut loc în această seară în municipiul Constanța. Trei persoane vor fi transportate la spital.

„Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier în municipiul Constanța, în care au fost implicate 3 autoturisme și  ambulanță SMURD. La fața locului intervenim cu o mașină de stingere, o descarcerare, un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă, precum și 3 ambulanțe din cadrul SAJ. Vor fi transportate la spital 3 victime, conștiente din autoturisme și de asemenea, pacientul cu însoțitor din ambulanță, care își continuă deplasarea spre spital” – Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Constanța.

În accident au fost implicate nouă persoane.

Ambulanță se află în misiune,  se deplasa spre spital având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*