Acces gratuit pentru constănțeni, la primele spectacole, ale Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. „O Sole Mio” și „Magic Swing” se joacă în acest weekend în aer liber

Spectacolele „O Sole Mio” și „Magic Swing” se joacă în acest weekend în aer liber. FOTO Primăria Constanța
Spectacolele „O Sole Mio” și “Musica Sempre Libera” se joacă în acest weekend în aer liber. FOTO Primăria Constanța

Spectacolele „O Sole Mio” și „Magic Swing” vor avea loc în parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” și vor fi prezentate pe terasa acestei instituții, sâmbătă, 06 iunie și duminică, 07 iunie, începând cu ora 20.00.

Pentru buna desfășurare a spectacolelor, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 14.00 – 22.00, traficul rutier va fi restricționat pe aleea delimitată de strada Ștefan cel Mare și Teatrul Național Operă și Balet „Oleg Danovski”.

Sâmbătă, publicul constănțean este invitat la o adaptare muzicală a spectacolului de divertisment „O Sole Mio”. În compania fermecătoare a muzicii italienești, veți putea trăi momente de relaxare și bucurie alături de talentații soliști vocali și artiști lirici constănțeni.

Duminică, veți avea ocazia să vă reîntâlniți cu muzica de neuitat a genurilor swing, pop, rock, musical a anilor ’50,’60,’70,’80,’90 în spectacolul „Magic Swing”.

Spectacolele se vor desfășura cu respectarea reglementărilor privind prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii. În perimetrul asigurat de organizatori este permisă participarea spectatorilor în limita scaunelor puse la dispoziție, capacitatea spațiului rezervat spectatorilor fiind de 84 de locuri pe scaune.

Potrivit organizatorilor, singurele motive de anulare a evenimentelor sunt condițiile meteo neprielnice, sau participarea instituției de cultură la alte evenimente organizate în aceleași zile în alte locații din Constanța.

Toate instrucțiunile de participare pentru a preveni contaminarea cu noul coronavirus SARS-CoV-2 vor fi afișate pe site-ul instituției www.tnobconstanta.ro și pe pagina de Facebook -Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski”. Evenimentele vor fi organizate săptămânal, sâmbăta și duminica, de la ora 20:00, în aceeași locație, până în data de 31 august. Accesul publicului la primele patru reprezentații este gratuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*