Aboații din zona CET – Poarta 6 vor avea apă cu presiuni reduse

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

În cursul zilei de 20 septembrie, la oră 10,35, în urmă unei fluctuații de tensiune înregistrată la Stația de pompare și tratare Palas de pe b-dul Aurel Vlaicu, una din pompele principale de la nivelul stației a cedat. Imediat, echipele de intervenție au făcut manevrele necesare pentru a pune în funcțiune una din pompele de rezervă de la nivelul stației și totodată, s-au demarat lucrările de înlocuire a pompei defecte, lucrări de urmează să fie finalizate în jurul orei 13,00.

Având în vedere că debitul pompei de rezervă este mai mic, abonații deserviți din municipiul Constanța, din zonele: CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km4-5, Km5, Poartă 6, Abator, Gară, Casă de Cultură, Inel I și Inel ÎI, dar și cei din localitatea Năvodari, vor avea apă potabilă la robinete cu presiuni scăzute în toată această perioadă.  Reprezentanții RAJA îi asigură pe toți abonații afectați că lucrătorii vor face tot posibilul pentru asigurarea continuității serviciului de alimentare cu apă la presiuni normale, imediat ce stația de pompare și tratare Palas va funcționa la parametri optimi.

UPDATE

Reprezentanții RAJA au comunicat că în jurul orei 12,30, echipele de intervenție au reușit înlocuirea pompei principale defecte și s-a reluat pomparea din stația Palas, la parametri optimi către abonații deserviți. Având în vedere dimetrul mare, dar și lungimea rețelei de distribuție consumatorii din municipiul Constanța, zonele: CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km4-5, Km5, Poartă 6, Abator, Gară, Casă de Cultură, Inel I și Inel II vor avea apa potabilă la robinete cu presiuni normale în jurul orei 13,30, iar cei din Năvodari în jurul orei 15,00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*