A murit încă un pacient transferat de la Spitalul de Boli Infecțioase. El avea 40 de ani și nu prezenta comorbidități

Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța: pacienții sunt evacuați

Încă un pacient care a fost transferat de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța a murit, fiind vorba de un bărbat de 40 de ani care nu prezenta comorbidități. Decesul a survenit la Spitalul Județean Constanța.

Spitalul Județean de Urgență Constanța a transmis că în cursul nopții starea pacientului s-a agravat.

Virusul SARS CoV -2 a mai făcut o victimă. Incă un pacient dintre cei transferați a pierdut lupta cu COVID 19. 

Este vorba despre un bărbat de 40 de ani, fără comorbidități, dar cu o formă severă de Covid 19. Pacientul care a fost transferat vineri la SCJU, a fost internat  în secția ATI, cu stare stabilă. Din păcate, având în vedere afectarea pulmonară severă,  în cursul nopții trecute starea pacientului s-a agravat. 

Deși medicii au făcut tot ce le-a stat în putință, la primele ore ale dimineții pacientul a decedat”, a anunțat Spitalul Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*