A murit după ce s-a aruncat de la etajul 3 al Spitalului Municipal Medgidia

Spitalul Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

O femeie și-a pierdut viața după ce s-a aruncat de la etajul 3 al Spitalului Municipal Medgidia.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul 3 al Spitalului Municipal Medgidia.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, de 34 de ani, asupra căreia se efectuau manevre de resuscitare.

Ulterior, aceasta a fost declarată decedată.

În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

Femeia născuse în urmă cu câteva zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*