FOTO Bărbat de 35 de ani, mort după ce s-a răsturnat cu mașina la ieșire din Saraiu

Accident rutier mortal, petrecut la ieșirea din Saraiu. FOTO: ISU Constanța

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină duminică, în jurul orei 15.00, în sprijinul victimelor unui accident rutier, petrecut la ieșirea din comuna Saraiu.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, un autoturism s-a răsturnat în afara șoselei, iar două persoane, șoferul și pasagerul din dreapta, au rămas încarcerate. La fața locului au ajuns autospeciale SMURD și ale Serviciului de Ambulanță Constanța, precum și elicopterul SMURD.

La fața locului, salvatorii l-au găsit șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 35 de ani, în stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor cadrelor medicale, care au efectuat zeci de minute protocolul de resuscitare, a fost declarat decesul. Pasagerul din autoturism, în vârstă de 38 de ani, a prezentat un traumatism cranio cerebral și un traumatism al membrelor superioare și a fost transportat la Spitalul Județean Constanța.

Accidentul este cercetat de polițiștii rutier care vor stabili cauzele producerii acestuia. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*