Trupul fără viață al unei femei, găsit între stabilopozi, în zona Pescărie. Ea fusese dată dispărută la începutul săptămânii

Trupul fără viață al unei femei, găsit între stabilopozi, în zona Pescărie. FOTO cu rol ilustrativ

Trupul fără viață al unei femei, în vârstă de 52 de ani, a fost găsit sâmbătă, 21 august, între stabilopozi, în zona Pescărie din Constanța. Ea fusese dată dispărută la începutul săptămânii.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, în cursul zilei de sâmbătă a fost reluată acțiunea de căutare a femeii, ce fusese dată dispărută în data de 18 august, iar ale cărei haine fuseseră găsite pe plajă, în zona Pescărie.

La fața locului s-a intervenit cu trei scafandri, iar în jurul orei 10.00, aceștia au găsit trupul femeii, prins între stabilopozi.

Dispariția Ioanei Liliana Leșneanu, de 52 de ani, din municipiul Constanța, a fost semnalată în data de 18 august, în jurul orei 22.30, dar femeie plecase de la domiciliu încă din data de 17 august. Ioana Leșneanu era angajată ca bibliotecară la Universitatea Ovidius din Constanța, iar hainele acesteia au fost găsite pe plajă, în zona Pescărie din Constanța.

Trupul femeii va fi transportat la morgă, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului, iar polițiștii au deschis în cauză un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*