Animal Society revine în Agigea cu o nouă campanie de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună

Campanie de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună din Agigea

Animal Society, în parteneriat cu Four Paws International și cu sprijinul Primăriei Agigea, va desfășura o nouă campanie de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună din localitatre, în perioada 09 – 20 august.

„Am răspuns solicitărilor cetățenilor și vom fi din nou, pentru două săptămâni, în Agigea. Amintim, pe această cale, că sterilizarea reprezintă măsura cea mai umană și responsabilă ce poate fi aplicată împotriva înmulțirii necontrolate și a suprapopulației câinilor și pisicilor de rasă comună. Rugăm proprietarii să programeze animalul la sterilizat pentru binele întregii comunități pe termen lung”, spune președintele Animal Society, Anca Tomescu.

Cei interesați de această campanie de sterilizare se pot programa printr-un apel la numărul de telefon 0754/800.630, începând cu data de 09 august.

„Alături de Animal Society și Four Paws International suntem pregătiți să demarăm încă o campanie de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună de pe raza localității. Considerăm că soluția sterilizării este singura viabilă și cel mai important pas către normalitate, către civilizație. Mai mult, conform legii, sterilizarea câinilor de rasă comună este obligatorie, iar nerespectarea prevederilor legale se amendează cu sume cuprinse între 5.000 și 10.000 Lei. Rugăm cetățenii să sprijine demersul nostru și să își sterilizeze animalele de companie de rasă comună, evitând, în acest fel, amendarea și creșterea numărului de animale fără stăpân de pe străzile orașului”, a declarat primarul Maricel Cîrjaliu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*