46 echipe RAJA au ieșit pe teren noaptea trecută

ARHIVă - Inundații în Constanța. FOTO pr. Eugen Tănăsescu
ARHIVă - Inundații în Constanța. FOTO pr. Eugen Tănăsescu

În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul municipiului Constanta, dar si in restul localitatilor de la nivelul judetului vizate de ploi torentiale, au fost pregatite sa intervina 46 de echipe de intervenţie dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere – 25 in municipiul Constanta si 21 în restul judetului. In municipiul Constanta, cantitatea de precipitatii cazuta a fost de aproximativ 45l/mp.

Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii  s-au înregistrat 33 reclamatii venite din municipiul Constanta, cele mai multe vizând zonele: Faleză Nord – strazile Tabla Butii si Tabacarie; Delfinariu – strada Ahile Mihail; Centrala – strazile Cuza Voda, Stefan cel Mare, Ion Voda si b-dul Ferdinand; Palas – strazile Veniamin Costache si Motilor;  Poarta 6 – Strada Frigului; Coiciu – strazile Merisor, Izvor si Steagului; zona Dacia si b-dul 1 Mai.

In orasul Navodari au fost inregistrate 4 reclamatii de pe strazile Midiei, Plopilor si Soseaua Consstantei, toate vizand sistemul de canalizare stradal.

Echipele de interventie au raspuns la toate aceste solicitari, iar la ora actuala toate sunt in curs de rezolvare.

“Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*