2000 de copii vizitează Aeroportul Internaţional Tuzla în săptămâna “Şcoala Altfel”

Saptamana Altfel la Aeroportul International Tuzla. FOTO: Ovidiu Oprea
Saptamana Altfel la Aeroportul International Tuzla. FOTO: Ovidiu Oprea

Este o săptămână frumoasă la Tuzla, “Săptămâna Şcoala Altfel”.

Mii de copii au luat cu asalt Aeroportul Alexandru Podgoreanu, dornici să afle informaţii despre tot ce se întâmplă pe un aeroport cu o istorie de jumătate de secol de la primul zbor făcut aici: cu ce avioane se zboară la Tuzla, ce fel de oameni sunt piloţii, care este senzaţia într-un simulator de zbor, cum arată o pistă, cine face acrobaţiile la Aeromania etc.

Multitudinea de întrebări adresate coordonatorilor denotă un interes viu din partea copiilor, a căror bucurie este completată de cadourile dulci primite de la Toortitzi și de materialele școlare oferite de Regional Air Services.

Datorită numărului mare de înscrieri, perioada pentru vizitarea aeroportului s-a extins până la începutul lunii iunie.

“Dorinţele de a deveni piloţi sau salvatori de vieţi omenești exprimate în discuţiile dintre ei sau cu personalul nostru ne bucură și ne motivează să răspundem pozitiv de fiecare dată la astfel de programe educative. Intr-o zi, elevii de azi pot deveni absolvenţi ai școlilor de pilotaj sau de supravieţuire pe mare de la Tuzla”, au declarat reprezentanții Regional Air Services.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*