15.000 constănțeni la Revelionul din Piața Ovidiu. Focul de artificii și concertul au depășit toate așteptările

Artificii de Revelion 2017 in Piața Ovidiu. FOTO Raluca Buzoianu
Artificii de Revelion 2017 in Piața Ovidiu. FOTO Raluca Buzoianu

Evenimentul începutului de an de la Constanța, Revelionul din Piața Ovidiu, a adunat peste 15.000 de spectatori. Cifrele, confirmate și de Jandarmeria Constanța, subliniază succesul acestui eveniment organizat de Asociația Descoperă Constanța și finanțat de Primăria Constanța.

Anda Adam a fost primul artist de calibru național care a urcat pe scena din Piața Ovidiu. În ciuda celor -12 grade Celsius resimțite de cei prezenți, atmosfera s-a încins repede. A urmat Mirela Pană și Cabaret Unique, iar amatorii de muzică Rock au avut parte de un concert de aproape o oră cu trupa Cargo.

Jocul de lasere sincronizate pe muzică a fost cel care a numărat ultimele minute ale lui 2016, iar superbul foc de artificii a deschis anul 2017. Au fost mai multe tone de artificii de categoria 4, care, alături de Space Canons, au luminat cerul Constanței așa cum nu s-a mai întîmplat până acum.

După miezul nopții, atunci când Piața Ovidiu și toate străzile care duc spre ea erau pline cu spectatori, a început concertul trupei Voltaj.

“Constanța a avut un Revelion 2017 care a întrecut toate așteptările. Vreau să mulțumesc, în numele Asociației Descoperă Constanța, tuturor celor care ne-au fost alături în organizarea acestui eveniment: Primăria Municipiului Constanța, Poliția Locală, Jandarmeria, Poliția Rutieră, IPJ Constanța, ISU Dobrogea, Serviciul de Ambulanță, dar și partenerilor noștri care s-au ocupat de sceno-tehnică, artificii și lasere, comunicarea evenimentului, și reprezentanților mass-media care au dus vestea acestui eveniment în toată țara. Am dovedit încă o dată că Piața Ovidiu este o locație excelentă pentru un astfel de eveniment, ceea ce ne motivează să ne implicăm și în organizarea de alte mari show-uri”, a declarat Victor Maxim, președintele Asociației Descoperă Constanța.

Jocul de lasere de la Revelion 2017 în Piața Ovidiu
Jocul de lasere de la Revelion 2017 în Piața Ovidiu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*