1250 pachete de țigări de contrabandă descoperite de polițiștii de frontieră în cabina comandantului unei nave, pe canalul Sulina

Țigări de contrabandă. FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit și ridicat 1250 pachete de țigări de contrabandă, ascunse în cabina comandantului unei nave care a intrat în țară pe canalul Sulina.

În ziua de 03.11.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, împreună cu lucrători din cadrul Capităniei Sulina și Biroului Vamal de Frontieră Sulina, au efectuat controlul specific de frontieră asupra unei nave, pavilion Liban, având la bord un număr de 22 membri de echipaj.

Cu această ocazie, procedând la controlul fizic al navei, polițiștii de frontieră au descoperit ascunse și nedeclarate 1250 pachete de țigări fără timbru accizabil, în cabina comandantului.

Comandantul navei este cetățean sirian.

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării și introdusă în camera de corpuri delict a Gărzii de Coastă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*