Unde suni dacă ai casa inundată în urma ploilor din această dimineață. Echipele RAJA sunt pe teren

Inundație la Constanța
Inundație la Constanța

În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul municipiului Constanta, dar si in restul localitatilor de la nivelul judetului vizate de ploi torentiale, au fost pregatite sa intervina 47 de echipe de intervenţie dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere – 26 in municipiul Constanta si 21 în restul judetului. In doar o ora, in municipiul Constanta, cantitatea de precipitatii cazuta a fost de aproximativ 35l/mp.

Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii  s-au înregistrat 38 reclamatii venite din municipiul Constanta, cele mai multe vizând zonele: Delfinariu – strada Ahile Mihail, Faleză Nord – strada Onești, Poarta 6 – Strada Frigului, Coiciu, Poarta1, bulevardele IC Bratianu, 1 Mai si Ferdinand.

Si in municipiul Medgidia au fost inregistrate reclamatii privind sistemul de canalizare stradal, din zonele Intim – strada Silozului si pasajul de trecere pe sub podul rutier inspre Gara.

Echipele de interventie au raspuns la toate aceste solicitari, iar la ora actuala toate sunt in curs de rezolvare.

“Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44.”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO VIDEO Cod Portocaliu de ploi torențiale și descărcări electrice în județul Constanța. Mai multe case și drumuri au fost inundate | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*