Un tânăr inconștient a decedat după ce a fost lovit de două mașini în Vama Veche

Accident rutier FOTO ctnews.ro

Accidentul rutier s-a produs marți seară în Vama Veche, pe DN 39, în jurul orei 21.30. Polițiștii Serviciului Rutier au constatat că un șofer în vârstă de 46 de ani, din municipiul Călărași a condus un autoturism pe DN 39 cu direcția Mangalia, iar pe raza localității Vama Veche a surprins și accidentat grav un pieton. În urma impactului, victima a fost proiectată pe sensul opus de mers și lovit de un alt autoturism care circula dinspre Mangalia către Vama Veche.

Dubla lovitură a fost atât de puternică încât personalul echipajului ambulanței ajuns la fața locului l-a găsit pe pietonul accidentat în stare de comă, cu un politraumatism major. A fost intubat și transportat la Spitalul Județean Constanța, dar cu tot efortul depus de medici, pacientul a decedat în jurul orei 2.00 a dimineții de miercuri.

Victima avea 23 de ani și era din Suceava. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*