Trafic îngreunat pe b-dul Aurel Vlaicu – zona Hidrotehnica din Constanța, până pe 5 Aprilie

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Șoferii care circulă pe Bulevardul Aurel Vlaicu – zona Hidrotehnica sunt avertizați că trei benzi de circulație sunt blocate.

În urma decopertării ovoidului de preluare ape uzate, cu diametrul de 1.200 mm de pe b-dul Aurel Vlaicu – zona Hidrotehnica, s-a constat necesitatea înlocuirii sistemului pe o lungime de aproximativ 12 metri. Lucrările de reparații sunt mult îngreunate deoarece ovoidul este pozat la o adâncime de aproximativ 9 metri. Pentru remedierea situației, echipele de interventie RAJA sunt nevoite să blocheze trei benzi de circulație, cu sensul de mers către Doraly, în perioada 18 martie 2016 – 05 aprilie 2016. Pentru efectuarea lucrărilor, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar traficul a fost redirijat pe celelalte benzi, pe o porțiune de aproximativ 100 metri.

“Ne cerem scuze faţă de participanţii la trafic din zona respectivă, dar aceştia trebuie să înţeleagă că SC RAJA SA Constanţa va face tot ce este necesar pentru limitarea acestor efecte nedorite şi va încerca să finalizeze lucrările într-un timp foarte scurt”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*